Bij Perito Professional Performance helpen wij je graag. In dit artikel geven we je een overzicht van de verschillende manieren waarop je ondersteuning kunt krijgen bij het gebruik van ons platform.

  • De online manuals met videos
  • Online spreekuur
  • Support via emails
  • Telefonische support
  • Online een-op-een sessies

De online manuals

De online manuals zijn altijd beschikbaar. Deze kun je vinden op https://peritoprofessionalperformance.com/welkomstscherm. Dit zijn dezelfde schermen als binnen het systeem getoond worden in het pop-up scherm na inloggen. Klik hier gewoon eens rond om alles in je op te nemen.

De meest belangrijke (hoofd)pagina is https://peritoprofessionalperformance.com/help_campaigns_manual/. Hiervandaan kun je per instrument de specifieke pagina openen.

Online spreekuur

Vanaf 1 januari 2024 stoppen wij met het vaste spreekuur. Te vaak was dit te rigide voor mensen met een vraag. Daarom kun je vanaf 1 januari een mail sturen naar support@peritoprofessionalperformance.nl om een online Teams meeting aan te vragen. Dit is sneller, flexibeler en komt daarmee gewoon veel meer tegemoet aan jouw wensen. Door middel van screenshare kunnen we je hierin nog beter helpen, bv met het toevoegen van stafleden of AIOS, of met het opzetten van een evaluatie.

Support via email

Natuurlijk kun je ons ook altijd een email sturen met je vraag. Het email adres hiervoor is support@peritoprofessionalperformance.nl. Het voordeel is dat je dit op elk gewenst moment kunt doen, alleen krijg je (over het algemeen) alleen antwoord tussen 8:00 en 18:00. Maar vaak ook daarbuiten, daar geven we alleen geen garantie op.

Telefonische support

Je mag ons ook altijd even bellen, dit gaat vaak heel efficient voor korte vragen. Ons nummer voor telefonische support is 085 06 02 543.

Online een-op-een sessies

Mochten we er via email of telefonisch niet uitkomen en schikken de tijden op dinsdag of donderdag niet, dan spreken we gewoon een MS Teams sessie af op een moment die je goed schikt. Daarmee komen we er zeker uit!


Fijn dat we je van dienst kunnen zijn bij het zo goed mogelijk gebruiken van het Perito Professional Performance platform.

Mary en John

en_GBEnglish