Perito - Opzetten INCEPT/IFMS

voor de Medisch Specialist

Welkom in jouw persoonlijke portaal bij de tweede stap van het opstarten van de INCEPT t.b.v. IFMS en je herregistratie. De eerste stap heeft de coördinator al voor je gedaan: het aanmaken van je INCEPT-meetperiode. Onderstaande stappen helpen je bij het kiezen van je collega-medisch specialisten, A(N)IOS en overige medewerkers. Lees je dit niet vanuit het portaal en wil je het portaal nu openen? In de uitnodigingsmail zat een link naar het portaal om in te kunnen loggen.

In je portaal vind je onder Evaluations jouw INCEPT-evaluatie. Door hierop te klikken, ga je naar het scherm waarin je de respondenten kunt zoeken en selecteren. Je ziet hier onder elkaar drie grote knoppen:

 1. Status van deze evaluatie
 2. Aantal respondenten en link om mensen toe te voegen
 3. Een link voor de zelf-evaluatie

In het tweede deel van het scherm staan de respondenten, onderverdeeld in:

 1. Medisch Specialist
 2. A(N)IOS
 3. Overige medewerkers

1. Toevoegen respondenten

De eerste stap is dus het selecteren van de mensen die je graag de evaluatie wilt laten invullen.

 • Klik op Add participants in de tweede knop.
 • Stafleden, A(N)IOS en Overige medewerkers van je eigen afdeling kan je simpelweg aanklikken.
 • Staat degene die je wilt uitnodigen niet bij ‘Members of your department’, dan kan je deze zoeken m.b.v. de Search box.
 • Als je de persoon ook niet bij de zoekresultaten ziet staan, dan kan je de persoon toevoegen. Bij de zoekresultaten staat een linkje Click here to add new participants, klik daarop. Vervolgens kan je de persoon toevoegen door voornaam, achternaam en e-mailadres in te vullen en dan op Add new member te klikken. Kies hierbij in de dropdown voor de juiste functie.
 • Als je klaar bent, klikt je op Back to status overview om het gehele overzicht te zien.

De uitnodigingen naar alle mensen die je hebt gekozen worden automatisch verstuurd op de startdatum.

2. Evaluatie zelf invullen

Aan het einde van de evaluatieronde kan je ook je eigen evaluatie vanuit dit scherm opstarten. Je gebruikt hiervoor de link in de derde knop.

Onderstaande video laat e.e.a nog eens rustig zien. Heb je daarna nog vragen? Mail dan gerust met support@peritoprofessionalperformance.nl en wij helpen je graag.

3. Input voor gesprek

Op het moment dat de IFMS-periode in het online systeem Perito Professional Performance is afgerond, wordt er automatisch een INCEPT-evaluatierapport gegenereerd. Dit rapport dien je tenminste een week voor het ontwikkelgesprek te mailen aan de coach met wie je het gesprek gaat voeren. Bij voorkeur stuur je ook mee:

 • SETQ-feedbackrapport
 • Het reflectieformulier React dat je kunt invullen als het feedbackrapport (ook wel INCEPT-rapport) vanuit Perito Professional Performance is ontvangen
 • Overige informatie over je functioneren, ambities of vitaliteit die je wilt bespreken
nl_NLDutch