Wie zijn wij

Meer informatie
Wie zijn wij

Perito is een nieuwe samenwerking van de Amsterdam UMC onderzoeksgroep Professional Performance & Compassionate Care (PP&CC) en Esperto, het platform voor experts. Samen brengen zij tientallen jaren van expertise in onderzoek en software ontwikkeling met zich mee.

‘Nieuwsgierig, betrokken, praktijkgericht, waardegedreven’

De onderzoeksgroep Professional Performance & Compassionate Care (PP&CC), onder leiding van Prof.dr. Kiki Lombarts, doet al meer dan 10 jaar onderzoek naar de professional performance van artsen. De PP&CC onderzoekers zijn nieuwsgierig naar wat goede performance van artsen bepaalt, wat hen drijft en energie geeft, waarin zij hun professionele voldoening vinden en welke uitdagingen zij in hun professie tegenkomen. De meetinstrumenten die via Perito Professional Performance worden aangeboden komen voort uit de onderzoeksgroep PP&CC. Ze zijn ontwikkeld samen met artsen en werden al door duizenden medisch specialisten en A(N)IOS artsen gebruikt, in Nederland en daarbuiten. Er wordt altijd gewerkt aan nieuwe instrumenten ter ondersteuning van de klinische en opleidingspraktijk van artsen.

‘Dokters met een koel hoofd en warm hart’

Onderzoekers en artsen vinden elkaar in de wetenschappelijke benadering van performance en in de gedeelde ambitie voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg en medische vervolgopleidingen.
Op de website van de onderzoeksgroep PP&CC kunt u lezen over onze publicaties, proefschriften en (lopende) projecten.

‘Innovatief, klantgericht, flexibel’

Esperto is een innovatieve software bouwer. Onder leiding van oprichter Eric van Velzen, maakt Esperto voor vele grote experts in binnen- en buitenland software voor het verzamelen, beheren en rapporteren van informatie. Veiligheid en betrouwbaarheid van dataverzameling, – verwerking en –opslag voldoet aan alle eisen.

‘Samen is leuker’

De ontwikkelaars zijn in hun aanpak altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant. De meedenkende klant wordt gewaardeerd. Nee verkopen doen ze zelden. Er is een fulltime helpdesk beschikbaar voor vragen van gebruikers.

nl_NLDutch